Boot motoren kopen? | Boot motoren te koop | USA Engines

Bootmotoren Kopen?

Boot motoren kopen? Bij USA Engines vindt u uw geschikte boot motoren!

Bent u opzoek naar boot motoren dan bent u bij USA Engines aan het juiste adres. USA Engines verkoopt verschillende boot motoren, denk hierbij aan V6 en V8 benzinemotoren van verschillende merken. Van inboard boot motoren tot buitenboord boot motoren, als het om boot motoren gaat is niks USA Engines te gek!

Wilt u boot motoren kopen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Inboard boot motoren kopen?

Ook voor binnenboord boot motoren kunt u terecht bij USA Engines. Hierbij kunnen wij van USA Engines u benzine motoren leveren van o.a. Mercruiser, Indmar, Pleasecraft, Volvo Penta, OMC en vele andere anderen. Bij inboard boot motoren is het zo dat de motor ingesloten is in de romp van de boot en meestal verbonden is met een voortstuwingsschroef door een aandrijfas. Doordat de boot motoren zijn ingebouwd zijn ze dus beter bestand tegen vandalisme en diefstal. Ook zijn binnenboord boot motoren meestal viertaktmotoren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van natte uitlaten om de uitlaatgassen van de boot motoren te koelen. Deze uitlaatgassen worden hierna boven water geloosd, hierdoor is de watervervuiling door middel van uitlaatgassen minimaal.

Opzoek naar binnenboord boot motoren? Bij USA Engines kunt u terecht!

Interesse in buitenboord boot motoren? Vindt uw boot motoren bij ons!

Bent u opzoek naar buitenboord boot motoren voor uw boot en weet u niet waar u moet kijken? Bij USA Engines kunt u ook terecht voor deze boot motoren. De buitenboord boot motoren drijven de boot met een propeller aan. Deze buitenboord boot motoren worden vaak gebruikt bij kleine motorboten of als aandrijfhulp van zeil boten of jachten. De buitenboord boot motoren worden aan de achtersteven van een boot gezet en kunnen vaak omhoog geklapt worden, dit zodat de dieper liggende propeller niet beschadigt wordt tijdens transport, tijdens het aanmeren als het water ondiep is of om de schroef vrij te maken van bijvoorbeeld waterplanten of wier die er tijdens het varen in zijn gekomen.

Meer informatie over buitenboord boot motoren? Neem contact met ons op!