Boot motoren kopen? | Boot motoren te koop | USA Engines

Bootmotoren kopen?

Bent u op zoek naar bootmotoren, dan bent u bij USA Engines aan het juiste adres. De meeste binnenboord (inboard) bootmotoren zijn afgeleid van Amerikaanse Automotoren van Chevrolet, Ford of Chrysler. USA Engines verkoopt verschillende bootmotoren, denk hierbij aan L4, V6 en V8 benzinemotoren van verschillende merken. Het programma van USA Engines omvat binnenboord bootmotoren van de 60'er jaren tot nu. Wilt u een bootmotor kopen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Inboard bootmotoren kopen?
Voor binnenboordmotoren kunt u terecht bij USA Engines. USA Engines levert benzinemotoren voor onder andere Mercruiser, Indmar, Hardin Marine, Pleasurecraft, Volvo-Penta, OMC en vele andere anderen. Bij inboard bootmotoren staat de motor in de boot. De motor is via een schroefas door de romp van de boot (Direct Drive of V-Drive) of via een staart achter de boot (Heckdrive, Sterndrive, Inboard/Outboard of I/O) met de propellor verbonden. Binnenboord bootmotoren zijn in de regel viertaktmotoren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van natte uitlaten om de uitlaatgassen van de bootmotor te koelen en te dempen. Deze uitlaatgassen worden hierna via de staart onder water geloosd of net boven de waterlijn voor een sportieve sound. Op zoek naar binnenboordmotoren? Bij USA Engines bent u aan het juiste adres!

Onderdelen voor buitenboordmotoren?

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw buitenboordmotor? Die heeft USA Engines niet in het programma - maar zusterbedrijf Kohout Marine Parts levert dit wel.