Over USA- Engines | Amerikaanse motorblokken | Uit voorraad leverbaar

Over USA Engines

USA Engines - Kiel-Windeweer (Groningen). Bel: 0598-350330 of mail: info@usa-engines.com

USA Engines "doet" in Amerikaanse motorblokken. En om het wat preciezer te zeggen: automotoren, motoren voor lichte bedrijfswagens (Vans en Pickups) en daar van afgeleideperformancemotoren, bootmotoren en industriemotoren.

USA Engines is gevestigd in de oude aardappelmeelfabriek "de Toekomst" in Kiel-Windeweer (Groningen). Voordeel van dit soort panden is dat er ruimte is, ook voor wat grotere auto’s. Onze werkplaats beschikt over bruggen waar een grote Pickup op past zonder de spiegels in te klappen. En mocht u met een full-size camper komen, dan hebben we ook een 10-tons brug met 8 meter lange rijplaten.

Sleutelen aan een Amerikaan betekent gereedschap met Amerikaanse maten. Dat hebben we dan ook volop. Daarnaast beschikt USA Engines over diagnose-apparatuur, zowel voor recente auto’s als voor Amerikanen uit de 90’er jaren. Maar het belangrijkst is know how: bij USA Engines werken monteurs met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van Amerikanen. Daar kan geen werkplaatshandboek tegen op. En mochten we het toch zelf niet weten, dan beschikken we over uitstekende contacten met diverse Amerikaanse bedrijven. Onze kennis is de oplossing voor uw probleem!