AMC Motoren & onderdelen kopen? | USA Engines.com

Amc motoren & onderdelen

AMC staat voor American Motors Corporation, in 1954 ontstaan uit de fusie van Hudson en Nash. Na de "Big 3" - GM, Ford en Chrysler, was AMC de vierde autofabrikant. In 1970 kocht AMC Jeep van Kaiser en voegde daarmee een reeks 4x4 modellen toe aan haar programma, waaronder de Wagoneer, feitelijk de eerste echte SUV. AMC rustte de Jeeps vervolgens uit met AMC motoren. lees meer

32 artikelen  

Verwijder alle

AMC werd op zijn beurt in 1987 overgenomen door Chrysler, vooral vanwege die Jeep modellen. Chrysler heeft de AMC V8 tot en met 1991 in de Jeep Grand Wagoneer gebruikt. Daarna kreeg de Wagoneer een Chrysler V8. De oersterke 6-cilinder lijnmotoren van AMC zijn tot 2006, dus bijna 20 jaar na de overname, in de Jeep modellen toegepast. Op zoek naar een AMC motor of onderdeel? Bij USA Engines bent u aan het juiste adres!

Op zoek naar een originele AMC motor of onderdelen voor uw AMC of Jeep?
Bij USA Engines bent u aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment AMC onderdelen, variërend van motoronderdelen tot aan transmissie-onderdelen en meer. Ook bieden we complete gereviseerde motoren en gereviseerde én nieuwe cilinderkoppen aan. Naast originele gietijzeren cilinderkoppen kunnen we je ook aluminium performance koppen voor uw AMC of Jeep aanbieden. Staat een onderdeel niet in onze webshop? We kunnen nog veel meer leveren. Wij helpen u graag om de juiste onderdelen voor uw AMC of Jeep te vinden.

Zelf monteren? Dan helpen wij u met inbouwinstructies, aanhaalmomenten en afstelgegevens en advies.

Liever laten doen? Onze ervaren monteurs kunnen dit voor u inbouwen, in bedrijf nemen en afstellen.

Bel of mail voor meer informatie of kom langs in Kiel-Windeweer om de mogelijkheden voor uw AMC of Jeep te bespreken.